pátek 1. září 2017

První školní týden

V pondělí 4. září se s dětmi uvidíme jen krátce, sdělíme si pár zážitků a budeme se těšit na další společné dny.

V úterý 5. září budeme mít vyučování do 11.55 hod. Děti si již do školy přinesou tašku, v ní penál, svačinu, pití, s sebou ještě lepidlo, nůžky, všechny sešity s obaly, jeden pohled z prázdnin a Prázdninový deník. Sešity prosím podepsat tiskacím písmem od rodičů - jen jméno a příjmení dítěte. Sešity zatím neobalujte, budeme ještě nadepisovat předměty a pak budeme společně obalovat. Obaly si zatím děti ponechají v lavici. Už se moc těším na prohlížení Prázdninových deníčků.
Po skončení vyučování odchází děti buď na oběd, do družiny či domů.

Ve středu děti přinesou do školy čtvrtky a barevné papíry, fólii s pyramidami a mřížkami, rozdáme si učebnice a přivítáme prvňáčky v tělocvičně. Prosím také přinést matematickou krabičku/ v ní 2 hrací kostky, figurku, 15 párátek/ a desky s číslicemi z první třídy. Od středy již možná budeme končit dle rozvrhu, bude to upřesněno.

Ve čtvrtek děti přinesou knihu, kterou četly o prázdninách a už se trošku ponoříme do opakování písmenek, slov, příkladů atd.

V pátek budeme pokračovat v opakování.

Vzhledem k nedokončeným stavebním úpravám v prostoru šaten se první dny nebudeme přezouvat. Nedávejte proto zatím dětem do školy bačkory, cvičky ani cvičební úbor. Budu Vás informovat,až budeme moct šatny používat.

Žádné komentáře:

Okomentovat