pondělí 11. září 2017

Druhý školní týden

Tento týden již máme vyučování dle rozvrhu.

Dnes jsme již měli první tělocvik. Většina dětí si přinesla cvičební úbor i obuv, takže velká pochvala ode mne Vám i dětem. Pro upřesnění- na tělocvik máme ve škole plátěný sáček a v něm tepláky, tričko, mikinu/bez kapuce/ a cvičky s bílou podrážkou do tělocvičny. Děti mohou mít také kraťasy, ale nyní budeme převážně chodit ven, tak kraťasy nechte spíš až na cvičení v tělocvičně. Na cvičení venku je nutné mít vhodnou obuv na ven - plné botasky nebo plátěnky, ale ne ty, co patří do tělocvičny. V obuvi na cvičení venku mohou děti do školy ráno přijít, případně ji budou mít v šatnové skříňce.
Prosím o doplnění pomůcek na vyučování a postupné obalování učebnic a pracovních sešitů. Učebnice mají některé děti stále u sebe, abyste mohli zakoupit odpovídající obaly, kdo má obalené, tak již nechává ve škole. Nebudou se nosit pravidelně domů - týká se to učebnic českého jazyka a čtení. Učebnice PRV a HV mají nosit děti dle rozvrhu, ne tedy již každý den.
Stále některé děti ještě ve škole nemají tabulku na fix, desky s číslicemi, fólii s pyramidami a mřížkami. Trojúhelník s ryskou bude v kufříku a budeme s ním pracovat jen v hodinách geometrie - bude vždy předem oznámeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat