neděle 4. června 2017

Akce naší třídy


Nejbližší akce naší třídy

6. června - prohlídka Sázavského kláštera

V úterý 6. června půjdeme na prohlídku Sázavského kláštera. Po prohlídce bude následovat malování v klášterní zahradě a prohlídka muzea u Králů. Ráno děti přijdou do třídy ve vhodném oblečení - jako na výlet - s batůžkem, v něm pláštěnka, pití, svačina. Návrat do školy ve 12 hodin.


7. června - pasování na čtenáře

Ve středu 7. června budou děti pasováni na čtenáře. Akce proběhne v kulturním domě během vyučování, prosím o pěkné oblečení. Doufám, že si děti pasování užijí, mohou se těšit na rytíře, panoše, trubače...Z akce budeme mít fotografie. Do školy přijdou děti normálně s taškou a učením.


9. června - dětský den

V pátek 9. června si během vyučování půjdeme užít soutěže u hasičárny. Dětem doporučuji sportovnější oblečení a obuv, do školy s sebou tašku s učením.

12. června - ředitelské volno

V pondělí 12. června paní ředitelka vyhlásila ředitelské volno pro všechny žáky školy.


15. června - Branný den

Celý den se budeme pohybovat po Sázavě, plnit úkoly a seznamovat se s chováním lidí při mimořádných situacích. Sejdeme se ve třídě, po hromadném nástupu se rozejdeme po Sázavě, zakončení je u kiosku Pod Vrbou. Děti budou mít sportovní oblečení a obuv, s sebou batůžek s pitím, svačinou, pláštěnkou a mohou mít i malé kapesné. Konec ve 12 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat